Kuinka ottaa yhteyttä Avast asiakaspalveluun?

Avast Antivirus on osoittautunut luotettavaksi ja tehokkaaksi ratkaisuksi digitaalisen turvallisuuden alalla. Sen laaja ominaisuussarja, ennakoiva uhkien havaitseminen ja sitoutuminen käyttäjäystävälliseen suunnitteluun tekevät siitä suositun valinnan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kyberuhkien kehittyessä Avast pysyy edelläkävijänä ja mukauttaa tekniikkaansa tarjotakseen vankan suojan jatkuvasti muuttuvia verkkoturvahaasteita vastaan. Valitsetpa ilmaisen version tai sijoitat premium-tarjoukseen, Avast Antivirus on vankka vartija, joka on sitoutunut pitämään digitaalisen maailmasi turvassa haitallisilta uhilta.

Avast Antivirus -sovelluksen käyttötarkoitukset

Reaaliaikainen suojaus

Avastin reaaliaikainen suojaus on sen virustorjuntaohjelmiston selkäranka. Se tarkkailee jatkuvasti järjestelmääsi ja skannaa tiedostoja ja ohjelmia reaaliajassa havaitakseen ja poistaakseen mahdolliset uhat ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa. Tämä ominaisuus on ratkaisevan tärkeä suojattaessa tietokonettasi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta haitallisilta tahoilta.

Z

Palomuuri

Avastin sisäänrakennettu palomuuri lisää ylimääräisen suojakerroksen valvomalla ja hallitsemalla tulevaa ja lähtevää verkkoliikennettä. Se toimii esteenä laitteesi ja mahdollisten uhkien välillä, estää luvattoman käytön ja suojaa arkaluonteisia tietoja.

Reaaliaikainen suojaus

Avastin reaaliaikainen suojaus on sen virustorjuntaohjelmiston selkäranka. Se tarkkailee jatkuvasti järjestelmääsi ja skannaa tiedostoja ja ohjelmia reaaliajassa havaitakseen ja poistaakseen mahdolliset uhat ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa. Tämä ominaisuus on ratkaisevan tärkeä suojattaessa tietokonettasi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta haitallisilta tahoilta.

Wi-Fi Inspector

Avastin Wi-Fi Inspector etsii verkkosi haavoittuvuuksia ja varmistaa, että Internet-yhteytesi on turvallinen. Se tunnistaa mahdolliset heikkoudet ja neuvoo, kuinka voit vahvistaa verkkosi puolustusta ja estää luvattoman käytön ja mahdolliset tietomurrot.

Ota yhteyttä Avast-tukeen viruksentorjuntaohjelman aktivoimiseksi

Ota yhteyttä Avast-asiakastukeen virustentorjunnan aktivoimiseksi. Sinun tarvitsee vain seurata joitakin vaiheita, jolloin avaat virussuojauksen tietokoneestasi. Tätä varten sinun tarvitsee vain seurata vaiheita:

Lataa ja asenna

Aloita lataamalla Avast Antivirus -ohjelmisto viralliselta verkkosivustolta. Kun lataus on valmis, seuraa asennusohjeita. Asennusprosessin aikana sinua saatetaan pyytää valitsemaan ilmaisen version tai premium-version välillä.

Luo Avast-tili

Premium-version aktivoimiseksi sinun on luotava Avast-tili. Tämä tili toimii keskeisenä keskuksena tilauksen hallinnassa, tuen saamisessa ja tärkeiden päivitysten vastaanottamisessa. Täytä tarvittavat tiedot tilin luomiseksi.

Syötä aktivointikoodi

Kun olet luonut tilin, saat aktivointikoodin. Tämä koodi on tilaukseesi liittyvä yksilöllinen tunniste, ja se on välttämätön Avast Antivirus -palvelun premium-ominaisuuksien avaamiseksi. Anna aktivointikoodi, kun sitä pyydetään asennuksen aikana tai Avast-käyttöliittymässä.

Suorita aktivointi loppuun

Suorita aktivointi loppuun noudattamalla näytön ohjeita. Avast tarkistaa aktivointikoodin, ja kun se on vahvistettu, saat käyttöösi täyden valikoiman premium-ominaisuuksia, mukaan lukien reaaliaikainen suojaus, palomuuri, edistynyt uhkien havaitseminen ja paljon muuta.

 

Palvelutarjonta Avast-asiakaspalvelu Suomi

Asennus- ja aktivointiapu

Avast Technical Support auttaa käyttäjiä virustorjuntaohjelmiston asennuksessa ja aktivoinnissa. Olipa kyseessä ensiasennus tai uudelleenasennus, tukitiimi opastaa käyttäjiä prosessin läpi varmistaakseen sujuvan käyttökokemuksen.

Vianetsintä ja ongelmanratkaisu

Käyttäjät, jotka kohtaavat teknisiä vikoja tai ongelmia Avast Antivirusin kanssa, voivat luottaa tukitiimiin perusteellisessa vianetsintää ja ongelmien ratkaisemisessa. Asiantuntijat diagnosoivat ongelmat ja antavat vaiheittaiset ohjeet ongelmien korjaamiseksi tehokkaasti. 

Miksi tarvitset Avastin teknisen tuen puhelinnumeron?

Z

Omistettu tukitiimi

Avastilla on omistautunut tiimi Avastin teknisen tuen ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet virustorjuntaohjelmiston monimutkaisuuteen. Tämä tiimi on sitoutunut auttamaan käyttäjiä heidän kohtaamissaan kyselyissä, huolenaiheissa tai teknisissä ongelmissa.

Z

24/7 Saatavuus

Kyberuhat eivät noudata aikataulua, eivätkä myöskään Avast-teknikon puhelinnumerot. Ympärivuorokautisen saatavuuden ansiosta käyttäjät voivat saada apua milloin tahansa, mikä varmistaa ongelmien nopean ratkaisun niiden ilmaantumisesta riippumatta.

Z

Live Chat -tuki

Avast tarjoaa kätevän live-chat-tukiominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä tukiedustajaan reaaliajassa. Tämä välitön viestintäkanava on ihanteellinen nopeaan kyselyyn ja vianmääritykseen.

Z

Puhelintuki

Käyttäjille, jotka haluavat perinteisempää lähestymistapaa, Avast tarjoaa puhelintukea. Tämän suoran viestintälinjan avulla käyttäjät voivat keskustella tukiedustajan kanssa, mikä helpottaa henkilökohtaisempaa ja yksityiskohtaisempaa apua. 

Z

Sähköpostituki

Käyttäjät voivat myös ottaa yhteyttä Avastin tekniseen tukeen sähköpostitse ja antaa kirjallisen selvityksen ongelmistaan tai huolenaiheistaan. Tämä asynkroninen viestintämenetelmä mahdollistaa vianetsintävaiheen yksityiskohtaiset selitykset ja dokumentaation.