Google: Digitaalisen rajan muokkaaminen innovaation ja vaikutuksen avulla

Yksi maailman suurimmista teknologiayrityksistä on Google, jonka Larry Page ja Sergey Brin perustivat syyskuussa 1998. Yrityksen matka alkoi autotallissa Menlo Parkissa Kaliforniassa. Heidän vallankumouksellinen hakukoneensa, alun perin nimeltään “Backrub”, joka oli suunniteltu analysoimaan ja rankaisemaan verkkosivua linkkirakenteensa perusteella. Kaksikko ymmärsi pian luomansa mahdollisuudet ja päätti nimetä sen uudelleen “Googleksi”, joka on leikki maailmassa “google”, joka edustaa valtavaa määrää tietoa, jonka hakukone pyrki järjestämään.

Vuonna 1999 Google sai ensimmäisen suuren rahoituskierroksensa ja sai 25 miljoonaa dollaria riskipääomayhtiöiltä. Yritys jatkoi nopeaa kasvuaan ja esitteli vuonna 2000 innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Google AdWordsin, jonka ansiosta yritykset pystyivät mainostamaan alustalla napsautuskohtaista maksumallia käyttäen.

Ota yhteyttä Google asiakaspalvelunumeroon Suomi

Käy Google Suomen asiakaspalvelun virallisella Google-tukisivustolla. Löydät useita aluekohtaisia ohjeartikkeleita, opetusohjelmia ja vianetsintäoppaita.

 

Ota yhteyttä Google asiakastukeen

Vaikka suora Googlen teknikon puhelinnumero ei välttämättä ole helposti saatavilla, ne eivät yleensä tarjoa suoraa teknisen tuen puhelinnumeroa yleisiä tiedusteluja varten. Sen sijaan Yhtiö rohkaisee käyttäjiä hakemaan Googlen asiakaspalvelua online-tukikanavien kautta, koska heillä ei ole Googlen teknisen tuen puhelinnumeroa.

 

Ota yhteyttä Google puhelinnumeroon

Ensisijainen ja kattavin Google asiakastuen resurssi on virallinen Google tukisivusto. Täältä löydät runsaasti tietoa, mukaan lukien ohjeartikkeleita, vianetsintäoppaita ja tiettyä tuotteeseen liittyvää apua. Seuraamalla artikkelin ohjeita sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä Googlen asiakastukeen.

Vuosien varrella Google on laajentanut tuotteitaan ja palveluitaan Googlelle, kuten:

  • Gmail: Se julkaistiin virallisesti 1. huhtikuuta 2004, ja se julkaistiin vain kutsuun perustuvana betaversiona. Sen on kehittänyt Googlen insinööri Paul Buchheit. Sen tarkoituksena oli korjata olemassa olevien sähköpostipalvelujen rajoitukset. Yksi sen uraauurtavista ominaisuuksista oli massiivisen 1 Gt:n tallennuskapasiteetin esittely, mikä on jyrkkä kontrasti kilpailijoiden tuolloin tarjoamille vähäisille tallennusvaihtoehdoille.
  • Google Workspace: Se tunnettiin aiemmin nimellä G Suite. Se on sarja pilvipohjaisia tuottavuustyökaluja, jotka on suunniteltu yhteistyöhön ja tehokkuuteen. Se sisältää Gmailin, Google Driven, Google Docsin, Sheetin, Slidesin ja paljon muuta. Google-työtila on muuttanut tiimien yhteistyötapoja mahdollistaen reaaliaikaisen muokkauksen ja saumattoman viestinnän, mikä edistää tuottavuutta ja luovuutta. Google Workspace Business -käyttäjille on Googlen tarjoama Googlen tekninen tuki.
  • Google Maps: Google Maps on mullistanut navigoinnin, tehden siitä olennaisen työkalun sekä paikallisessa että maailmanlaajuisessa matkustamisessa. Google Mapsin ominaisuuksien, kuten reaaliaikaisten liikennepäivitysten, Street View’n ja yksityiskohtaisten yritystietojen, ansiosta Google Maps on kehittynyt kattavaksi karttapalveluksi, joka ylittää pelkkien ohjeiden ja auttaa käyttäjiä tutkimaan ja ymmärtämään ympäristöään.
  • Google Chrome: Google Chrome, yksi suosituista verkkoselaimista, joka on määritellyt uudelleen selauskokemuksen nopeudellaan, yksinkertaisuudellaan ja synkronointiominaisuuksillaan. Sen laajennukset ja saumaton integrointi muihin Google-palveluihin tekevät siitä suosikin käyttäjien keskuudessa, jotka etsivät nopeaa ja turvallista verkkoselailukokemusta.
  • Android-käyttöjärjestelmä: Googlen Android-käyttöjärjestelmä toimii suurimmassa osassa älypuhelimia maailmanlaajuisesti. Avoimen lähdekoodin luonteestaan, muokattavissa olevasta käyttöliittymästään ja Google Play Kaupan laajasta sovellusekosysteemistään tunnetusta Androidista on tullut mobiilitekniikan selkäranka, joka yhdistää käyttäjät monenlaisiin sovelluksiin ja palveluihin.
  • YouTube: YouTube perustettiin vuonna 2005, ja se on kasvanut maailman suurimmaksi videonjakoalustaksi. Monipuolisella sisällöllä, joka ulottuu opetusvideoista viihteeseen, YouTube ei ole vain luonut alustan sisällöntuottajille, vaan siitä on myös tullut tiedon ja viihteen lähde käyttäjien ympäri maailmaa.
  • Google Cloud Platform: Google Cloud Platform (GCP) tarjoaa joukon pilvipalveluita, mukaan lukien laskentatehoa, tallennustilaa ja koneoppimisominaisuuksia. Yritykset käyttävät sitä laajalti sovellusten isännöintiin, tietojen hallintaan ja tekoälyn hyödyntämiseen eri tarkoituksiin.
  • Pixel Devices: Googlen Pixel-laitesarja, mukaan lukien älypuhelimet ja kannettavat tietokoneet, esittelee yrityksen sitoutumista laitteistoinnovaatioihin. Pixel-laitteet tunnetaan saumattomasta integraatiostaan Googlen palveluihin, mikä tarjoaa käyttäjille yhtenäisen ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen.
  • Google Photos: Se tarjoaa käyttäjille kätevän tavan tallentaa, järjestää ja jakaa valokuvia ja videoita. Alustan edistyneet hakuominaisuudet ja ilmainen pilvitallennus ovat tehneet siitä suositun valinnan käyttäjille, jotka haluavat hallita digitaalisia muistojaan.

Lopuksi: Kun navigoimme digitaaliaikakaudella, Google on innovaation, liitettävyyden ja vaikuttavuuden symboli. Sen vaatimattomasta alusta hakukoneena nykyiseen asemaansa globaalina teknologian voimanlähteenä Google vaikutusvalta kattaa haun, viestinnän, viihteen ja muutkin. Sitoutumalla käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun, huipputeknologiaan ja näkemyksensä verkostoituneemmasta maailmasta Google jatkaa digitaalisen rajan muokkaamista ja määrittelee uudelleen odotuksemme teknologian saavutuksista. On tärkeää huomata, että Google käytännöt ja Google teknisen tuen vaihtoehdot voivat muuttua, joten on suositeltavaa tarkistaa viimeisimmät tiedot virallisten kanavien kautta.