Yksi askel edellä yhteyden muodostamiseen Norton asiakastuki Suomi

Norton on virusten ja haittaohjelmien torjuntaohjelmisto, joka auttaa käyttäjää suojaamaan laitettaan viruksilta ja haittaohjelmilta. Peter Norton perusti Nortonin vuonna 1990. Norton auttaa asiakasta suojaamaan myös sähköpostinsa. Se on roskapostisuojaus, joka suojaa sinua roskapostilta ja tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen henkilökohtaisille tiedoillesi. Norton sisältää kuitenkin vakoilu- ja mainosohjelmien poistotyökalun. Nortonia tehostavat työkalu VPN, salasanasuojattu ja palomuuri, joka takaa suojan verkkovarkauksilta. Nortonia ajettiin molemmissa laitteissa sekä Windowsissa, Macissa että Linuxissa.

Miksi valita Norton asiakaspalvelutuki?

Nortonilla on paljon asiakkaita, jotka tarvitsevat joskus tukea. Todennäköisesti, jos sinulla on ongelmia Nortonissa. Sitten voit ottaa meihin suoraan yhteyttä. Onko tukitiimi käytettävissä 24/7 auttamaan sinua? Meillä on tukivaihtoehto chatille ja puhelulle. Tätä kautta voimme tarjota tukea lyhyemmässä ajassa. Teknikkomme on kokenut ja tukee asiakasta.

Kuinka aktivoida Norton Antivirus?

Jos sinulla on Norton-tuoteavain, voit aktivoida Norton Antivirus -sovelluksesi milloin tahansa useiden käyttäjien kanssa. Jos kuitenkin ostat tuotteen mistä tahansa vähittäismyymälästä, sinun on luotava tili ja lisättävä tuote sitten sinne. Muista vain, että tuoteavain on 12-numeroinen ja sinun tulee aina olla mukanasi.

Aktivoi Windowsissa ja Macissa:

Ensin sinun on kirjauduttava sisään Norton Securityen. Napsauta sitten Aktivoi Norton. Sinne sinun on kirjoitettava Nortonin tuoteavain. Saat sen ostaessasi tuotteen.

Aktivoi matkapuhelimessa:

Se ei ole henkisesti, että sinulla on minkä tahansa merkkinen matkapuhelin. Sinun tarvitsee vain ladata Norton-sovellus. Missä sinun on allekirjoitettava laite ja aktivoitava se tuoteavaimella.

Ota yhteyttä McAfeen tukinumeroon: Navigointi kyberturvallisuusratkaisuissa luottavaisin mielin.

Nortonilla on markkinoilla paljon asiakkaita. Ajoittain he päivittävät versiotaan ja ominaisuuksiaan. Vaikka tässä Nortonin kaikissa versioissa on järjestelmässä automaattinen päivitys maksutta, ne ovat seuraava Norton Antivirus -versio:

W

Norton Antivirus 2.0:

Versio julkaistiin joulukuussa 1991. Nähtyään, että asiakkaat kohtaavat ongelman Nortonissa. He ovat päivittäneet versionsa ja asentaneet tartunnan saaneiden tiedostojen ja kiintolevyn käynnistyssektorin korjausominaisuuden MS-Dos Computer Systemsille.

W

Norton Antivirus 14.0:

Tuossa versiossa Norton käynnisti Windows-järjestelmän yhteensopivuustilan. Tuolloin havaitaan korkea järjestelmän yhteensopivuus. Tämän kautta he ovat käynnistäneet 32-bittiset ja 64-bittiset. Tietokoneen asetusten mukaan. Tämä versio julkaistiin syyskuussa 2007.

W

Norton 360:

Tämä on Nortonin uusin versio. Sen mukana tulee uusin ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Double SONAR Protection. Se auttaa käyttäjää tarjoamaan VPN-suojauksen ja palomuurin. Se suojaa korkealla suojaustasolla tarjoamalla tiedot kaikille käyttämillesi selaimille, ovatko ne turvallisia vai eivät. Se antaa kaiken reaaliaikaisen tiedon. Tärkeintä on kuitenkin se, että ne ovat yhteensopivia myös matkapuhelimien kanssa.

W

Norton antivirus 15.0:

Tämä versio on julkaistu SONAR-ominaisuuden kanssa. Tämä työ on tarkistaa siihen liittyvät ei-toivotut toimet. Lisäksi se auttaa saamaan reaaliaikaisen suojan, joka tarkistaa viestiketjun selaimen toiminnasta.

W

Norton Antivirus 13.0:

versio tunnetaan nimellä Norton 2006. Norton on päivittänyt ohjelmistonsa. Ohjelmiston infrastruktuuri on ainutlaatuinen ja käyttäjäystävällinen. Vaikka ikkunat on myös päivitetty, ne tekevät ohjelmistosta yhteensopivan laitteen kanssa.

W

Norton Antivirus 1.0:

Tämä virustentorjuntaversio kehitettiin kesäkuussa 1991, ja se on ensimmäinen Nortonin malli, joka suojaa vain virukselta. He eivät ole korjanneet tartunnan saaneita tiedostoja ja käynnistyssektorin omaisuutta. Se löytää vain laitteesta poistetun viruksen.

W

Norton Antivirus 3.0:

Se julkaistiin syyskuussa 1993. Pitkän ajan jälkeen Norton on päivittänyt Antivirus-ohjelmistoaan monilla ominaisuuksilla, mukaan lukien. He ovat käynnistäneet tietokoneen automaattisen suojauksen. Se auttaa tietokonetta tarkistamaan virukset muistista ennen tietokoneen lataamista. Ikään kuin etsi ja virus tai tartunnan saanut tiedosto laitteesta, joka lähettää ilmoituksen lämpimästä käynnistyksestä. Ominaisuus on myös turvallinen tapa käsitellä muistissa olevia viruksia.