Nopeatempoisessa digitaalisessa maailmassa salasanojen unohtaminen ei ole harvinaista, eivätkä PayPal-käyttäjät ole poikkeus. Jos huomaat olevasi ahdingossa, että olet unohtanut PayPal salasanasi, älä huoli – sen nollaus on yksinkertaista. Tässä oppaassa opastamme sinua pääsemään takaisin PayPal-tiliisi.

Palauta PayPal-salasanasi

Vaihe 1: Siirry salasanan palautussivulle

 • Käy PayPalin kirjautumissivulla: Avaa haluamasi verkkoselain ja siirry viralliselle PayPalin kirjautumissivulle osoitteessa www.paypal.com.
 • Napsauta “Ongelmia kirjautumisessa?”: Kirjautumiskenttien alta löydät linkin, jossa lukee “Ongelmia kirjautumisessa?” Napsauta sitä aloittaaksesi salasanan palautusprosessin.

Vaihe 2: Valitse En tiedä salasanaani

 1. Anna sähköpostiosoitteesi: Anna PayPal-tiliisi liitetty sähköpostiosoite. Tämä on sähköposti, johon saat PayPal-ilmoituksia.
 2. Suorita suojaustarkistus: Turvallisuuden varmistamiseksi PayPal saattaa pyytää sinua suorittamaan suojaustarkastuksen, kuten antamaan CAPTCHA-koodin tai vahvistamaan tilitiedot.
 3. Valitse En tiedä salasanaani: Jatka salasanan vaihtamista valitsemalla seuraavalla sivulla vaihtoehto En tiedä salasanaani.

Vaihe 3: Valitse salasanan palautusmenetelmä

 1. Vastaanota vahvistuskoodi sähköpostitse: PayPal tarjoaa yleensä useita vaihtoehtoja salasanan vaihtamiseen. Yksi yleinen tapa on saada vahvistuskoodi sähköpostitse. Vahvista sähköpostiosoitteesi, niin PayPal lähettää sinulle koodin.
 2. Vastaanota vahvistuskoodi tekstiviestillä: Vaihtoehtoisesti voit vastaanottaa vahvistuskoodin tekstiviestinä. Varmista, että PayPal-tiliisi yhdistetty matkapuhelinnumerosi on käytettävissä.

Vaihe 4: Vahvistuskoodin syöttö

Anna vahvistuskoodi: Kun olet saanut koodin, kirjoita se PayPalin verkkosivustolle. Tämä vaihe vahvistaa henkilöllisyytesi ja antaa sinun jatkaa salasanan vaihtamista.

Vaihe 5: Luo uusi salasana

 1. Valitse vahva salasana: PayPal vaatii vahvan salasanan turvallisuussyistä. Luo uusi salasana, joka yhdistää isot ja pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit.
 2. Vahvista uusi salasana: vahvista uusi salasana kirjoittamalla se uudelleen. Varmista, että molemmat merkinnät täsmäävät välttääksesi kirjautumisongelmia tulevaisuudessa.

Vaihe 6: Kirjaudu sisään uudella salasanalla

 1. Kirjaudu sisään PayPaliin: Kun olet palauttanut salasanasi onnistuneesti, palaa PayPalin kirjautumissivulle. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja äskettäin luotu salasana päästäksesi tilillesi.

Lisävinkkejä:

 • Päivitä suojaustiedot: Käytä tätä tilaisuutta tarkistaaksesi ja päivittääksesi suojaustietosi PayPalissa. Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein ja ajan tasalla.
 • Käytä Password Manageria: Harkitse luotettavan salasanan hallinnan käyttöä kirjautumistietojesi turvalliseen tallentamiseen ja hallintaan. Tämä voi auttaa estämään tulevia kirjautumisongelmia ja parantamaan tilin yleistä turvallisuutta.

Seuraamalla näitä vaiheita sinun pitäisi saada takaisin pääsy PayPal-tilillesi. Aseta aina tilin turvallisuus etusijalle ja harkitse salasanasi säännöllistä päivittämistä pitääksesi taloudelliset tietosi turvassa.